Högkvalitativ städservice, omtanke och omsorg i alla miljöer.

FÅ TID TILL ANNAT 

STÄDNING FÖR HEM OCH FÖRETAG I SÖDERHAMN MED OMNEJD

ALLT FRÅN VECKOSTÄD till flyttstäd

Tjänster

För dig som Privatperson är vårt tjänsteutbud rikt och ryms inom ramen för hushållsnära tjänster och därmed avdragsgillt enligt RUT-avdraget. Avdraget gör vi självklart åt dig, direkt på fakturan.


 • Veckostädning
 • Fönsterputsning
 • Storstädning
 • Städning inför visning av bostad
 • Flyttstädning inklusive besiktning
 • Vissa saneringsuppdrag 
 • Hushållstvätt 
 • Hjälp med inköp/matlagning 
 • Enstaka timmar
 • Viss omsorg
 • Lättare trädgårdsskötsel


Allergistäd - alla våra produkter är "snälla" miljövänliga alternativ från ett flertal olika grossister där vi handplockar de bästa produkterna. 


Vad behöver just Ni?

rut-avdraget

Oavsett om du är yngre eller äldre, bor i lägenhet eller hus, privatkund eller företag så har vi en lösning som passar dig och dina behov. Vi skräddarsyr varje avtal för att du som kund ska få exakt det du vill ha, och behöver.Det lönar sig att vara avtalskund hos oss, oavsett om du är privat- eller företagskund.

BLI AVTALSKUND OCH GÖR NÅGOT POSITIVT MED DIN VÄRDEFULLA TID!

Välj tjänst som passar er: varje vecka, varannan eller var tredje vecka eller kanske bara någon gång då och då. Inga problem det fixar vi! 

MITT I LIVET

Vardagen och vardagspusslet kan förenklas avsevärt med vår hjälp!


Behöver ni ett löpande hemstädsabonnemang?


Vi går igenom gemensamt vad som kan vara lämpligt för just er. Många lever dessutom i en stressad tillvaro, då kan det vara skönt att lämna veckostädningen till oss. 


Vi hjälper även med hushållstvätt, matlagning, storstädning och kanske inför visning av bostaden. Välkommen till en enklare vardag!

det är enkelt att boka oss

SENIORER

Tid att njuta av livet med nära och kära. Det är vardagslyx kanske eller helt nödvändigt i andra fall, oavsett så finns hjälp för det mesta i hemmet bara ett nummer bort. 


När man blivit lite äldre och orken kanske tryter kan det vara tryggt att veta att vi kommer och hjälper dig med det du behöver. 


Städning, fönsterputsning, lättare trädgårdsskötsel, viss omsorg, hushållstvätt, hjälp med inköp och matlagning, Ni väljer, vi förenklar!

det är enkelt att boka oss

Arbetsmetod
Nyckelpigans Hemservice är företaget som växer med kundernas förtroende. 

Vi är 7-10 personer som bedriver hem- och städservice på ett för kunden effektivt och betryggande sätt.

Kundens och Miljöns Bästa

Vi på Nyckelpigans Hemservice arbetar effektivt efter eget huvud för att värna om kundens och miljöns bästa.  Den tid vi tjänar på att vara effektiva kan vi lägga ner på att ge kunden det där ”lilla extra” utöver det förväntade. Som vår kund sparar du tid samtidigt som du verkligen kan njuta av din hem- eller arbetsmiljö.

Nyckelpigans Hemservice värnar om miljön och om de som lider av allergiska besvär orsakat av parfym. I vårt arbete använder vi varken miljöfarliga eller parfymerade produkter.

Kundtrygghet
Vi tycker att det är viktigt att allt arbete utförs på ett sätt som i största möjliga mån är skonsamt för de anställda på Nyckelpigans Hemservice. På så sätt undviks arbetsskador och därmed är personalomsättningen låg, vilket innebär större trygghet för våra kunder.

Vård och omsorg
Flera i personalen har ett förflutet inom vård och omsorg vilket värdesätts i synnerhet av våra äldre kunder. För att vi skall vara lätta att känna igen bär vi alltid Nyckelpigans kläder i starka färger samt synlig legitimation.

Offertförfrågan