Högkvalitativ städservice, omtanke och omsorg i alla miljöer.

FRÄSCH ARBETSPLATS

STÄDNING FÖR HEM OCH FÖRETAG I SÖDRA HÄLSINGLAND

ALLT FRÅN FÖNSTERPUTSNING TILL INDUSTRISTÄDNING

FÖRETAGARE; ÄR NI NÖJDA MED STÄDNINGEN PÅ ARBETSPLATSEN? 

OM INTE, KONTAKTA OSS PÅ NYCKELPIGAN SÅ HJÄLPER VI ER!

Avtalskund

Företagare; vi har en lösning som passar dig och ditt företags behov. Vi skräddarsyr varje avtal för att du som kund ska få exakt det du vill ha, och behöver.


Det lönar sig att vara avtalskund hos oss, oavsett om du är privat- eller företagskund.

För dig som företagskund kan det vara tryggt att veta, att vi har bred erfarenhet inom företagsstäd:


 • Kontorsstädning
 • Fönsterputsning
 • Byggstädning
 • Trappstädning
 • Industrier
 • Verkstäder
 • Diverse mottagningar


Kliniska miljöer:


 • Dagligvaruhandel
 • Tandläkarmottagningar
 • Laboratorier och andra kliniska miljöer ställer stora krav på hygien. 
 • Vi är välrutinerade och väljer rätt sorts rengöringsprodukter för den här typen av städning.


Allergistäd - alla våra produkter är "snälla" miljövänliga alternativ från ett flertal olika grossister där vi handplockar de bästa produkterna.


Hur vill Ni ha det på jobbet?

Företagsstädning som inte märks?

Just det!  Vi vet vad som krävs för att företagsstädning inte märks. Arbetsmiljön skall vara ren och fräsch med fokus på funktion och trivsel för medarbetare och besökare. 


Med samma kvalitetskrav och fokus på uppdraget som i hem städar vi på diverse företag. Varje dag eller en gång i veckan - ni bestämmer hur ofta och när,  allt för att passa in i företagets verksamhet. Naturligtvis kan vi även ombesörja trappstädning, skötsel av växter, påfyllnad av förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel på arbetsplatsen och med det; produktiviteten.

Offertförfrågan

Arbetsmetod
Nyckelpigans Hemservice är företaget som växer med kundernas förtroende. 

Vi är 7-10 personer som bedriver hem- och städservice på ett för kunden effektivt och betryggande sätt.

Kundens och Miljöns Bästa

Vi på Nyckelpigans Hemservice arbetar effektivt efter eget huvud för att värna om kundens och miljöns bästa.  Den tid vi tjänar på att vara effektiva kan vi lägga ner på att ge kunden det där ”lilla extra” utöver det förväntade. Som vår kund sparar du tid samtidigt som du verkligen kan njuta av din hem- eller arbetsmiljö.

Nyckelpigans Hemservice värnar om miljön och om de som lider av allergiska besvär orsakat av parfym. I vårt arbete använder vi varken miljöfarliga eller parfymerade produkter.

Kundtrygghet
Vi tycker att det är viktigt att allt arbete utförs på ett sätt som i största möjliga mån är skonsamt för de anställda på Nyckelpigans Hemservice. På så sätt undviks arbetsskador och därmed är personalomsättningen låg, vilket innebär större trygghet för våra kunder.

Vård och omsorg
Flera i personalen har ett förflutet inom vård och omsorg vilket värdesätts i synnerhet av våra äldre kunder. För att vi skall vara lätta att känna igen bär vi alltid Nyckelpigans kläder i starka färger samt synlig legitimation.