Högkvalitativ städservice, omtanke och omsorg i alla miljöer.

SOM AVTALSKUND FÅR DU SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR PÅ RULLANDE SCHEMA

kontakta oss för mer information och offert

Företag avtalskund

Företagare; vi har en lösning som passar dig och ditt företags behov. Vi skräddarsyr varje avtal för att du som kund ska få exakt det du vill ha, och behöver.

Det lönar sig att vara avtalskund hos oss, oavsett om du är privat- eller företagskund.

LÄS MER OM FÖRETAGSSTÄD

BLI AVTALSKUND OCH GÖR NÅGOT POSITIVT
MED DIN VÄRDEFULLA TID!

Välj tjänst som passar er: varje vecka, varannan eller var tredje vecka eller kanske bara någon gång då och då. Inga problem, det fixar vi! 

rut-avdraget

MITT I LIVET

Vardagen och vardagspusslet kan förenklas avsevärt med vår hjälp!
Behöver ni ett löpande hemstädsabonnemang?
Vi går igenom gemensamt vad som kan vara lämpligt för just er. 
Många lever dessutom i en stressad tillvaro, då kan det vara skönt att lämna veckostädningen till oss. Vi hjälper även med hushållstvätt, matlagning, storstädning och kanske inför visning av bostaden. Välkommen till en enklare vardag!

det är enkelt att boka oss

SENIORER
När man blivit lite äldre och orken tryter kan det vara tryggt att veta att vi kommer och hjälper dig med det du behöver. Städning, fönsterputsning, lättare trädgårdsskötsel, viss omsorg, hushållstvätt, hjälp med inköp och matlagning, Ni väljer, vi förenklar!

det är enkelt att boka oss LÄS MER OM HEMSTÄD

Arbetsmetod
Nyckelpigans Hemservice är företaget som växer med kundernas förtroende. 

Vi är 7-10 personer som bedriver hem- och städservice på ett för kunden effektivt och betryggande sätt.

Kundens och Miljöns Bästa

Vi på Nyckelpigans Hemservice arbetar effektivt efter eget huvud för att värna om kundens och miljöns bästa.  Den tid vi tjänar på att vara effektiva kan vi lägga ner på att ge kunden det där ”lilla extra” utöver det förväntade. Som vår kund sparar du tid samtidigt som du verkligen kan njuta av din hem- eller arbetsmiljö.

Nyckelpigans Hemservice värnar om miljön och om de som lider av allergiska besvär orsakat av parfym. I vårt arbete använder vi varken miljöfarliga eller parfymerade produkter.

Kundtrygghet
Vi tycker att det är viktigt att allt arbete utförs på ett sätt som i största möjliga mån är skonsamt för de anställda på Nyckelpigans Hemservice. På så sätt undviks arbetsskador och därmed är personalomsättningen låg, vilket innebär större trygghet för våra kunder.

Vård och omsorg
Flera i personalen har ett förflutet inom vård och omsorg vilket värdesätts i synnerhet av våra äldre kunder. För att vi skall vara lätta att känna igen bär vi alltid Nyckelpigans kläder i starka färger samt synlig legitimation.

ÅRETS FÖRETAGSAMMASTE KVINNA

Wanja har fått förmånen att motta den mycket ärofyllda titeln Årets företagsammaste kvinna i Söderhamns kommun

Kontakta oss